3 gode grunde til at købe en Renault Captur

 3 gode grunde til at købe en Renault Captur

Der er mange grunde til at købe en Renault Captur. Her får du 3 gode grunde til, hvorfor en Captur er det rigtige valg for dig.

1. Renault Captur er en fryd for øjet

Vi starter med designet. Her byder Captur på et unikt og eksklusivt design, som virkelig skiller sig ud fra mængden. Den har fået et markant, sporty udtryk, som giver en autentisk SUV-følelse. I den nye generation har Captur fået et nyt udtryksfuldt forparti, som giver et markant, sporty udtryk. På samme måde er hjulkasserne blevet større og skulderlinjerne mere atletiske og karakteristiske. Modellen har ligeledes fået et nyt C-formet LED-signaturlys, som er fuldt ud i tråd med Renault’s nuværende design. Disse LED-forlygter sikrer en mere strømlinet og stilfuld front. Det er dog ikke kun udvendigt, at den nye Captur skiller sig ud. Indvendigt er den ligeledes blevet forbedret. Den nye Captur har fået et stort 9,3 tommer multimediesystem med et genkendeligt design, som er i tråd med den nye modellinje fra Renault. Som noget helt nyt byder Captur i den nye generation på en 10,2 tommer digital instrumentenhed, som giver mulighed for at tilpasse den efter eget ønske. Den nye Captur har ligeledes fået et nyt armlæn, som giver et eksklusivt look og følelse.

2. En fantastik hybrid-oplevelse

Så er vi kommet til den nye, elektriske hybrid-motor. Den nye Renault Captur er udstyret med en E-Tech Hybrid motor. Denne motor giver dig mulighed for at køre på el-motor i op til 80% af tiden, hvilket resulterer i et lavere brændstofforbrug. Hvis du derimod ønsker at køre på benzin, giver motoren med E-Tech Hybrid-systemet dig større køreglæde og reaktionsevne.

3. Masser af teknologi og funktioner

Den nye Renault Captur byder på masser af teknologi og funktioner. Eksempelvis har den fået nyt kamera- og sensorteknologi, som gør det nemt og sikkert at parkere i trange områder. Dertil kan vi med fordel også nævne dens multi-sense system, som gør det muligt at tilpasse køreindstillingerne, så du opnår den perfekte køreoplevelse. Sidst men ikke mindst, så har de virkelig brilleret med deres easy link funktion, som gør det muligt at tilpasse bilens indstillinger efter egen smag og ønske, noget man ellers kun ser på dyrer biler.

Konklusion

Det var vores 3 gode grunde til at købe en Renault Captur. Som du nok kan regne ud, så er vi ret begejstrede for den nye Captur. Vi synes især, at den er et godt valg for dig, som ønsker en SUV-bil, som er solid, stilfuld, innovativ, økonomisk og miljøvenlig.

forfatter

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *